faq

Da skal du vippse påmeldingsaviften til nummeret som står her i bunn. Merk med Gjeddemesteren og konkurransår.

Ditt navn vil deretter automatisk legges inn på deltakertabellen her under gjedemesteren.

Om du ikke allerede benytter Discord så oppretter du en bruker. Du vil etter du har vippset påmeldingsavgiften motta en melding på vipps med link til vår Discord server for fangstrapport og chat.

Vipps nummer:
46 79 76 59

  • Fisken må være fanget i Norge.
  • Fisk fanget under andre konkurranser (i Norge) vil også være tellende i Gjeddemesteren.
  • Tydelig bilde/video med mål sendes til chatrommet «fangstrapport» for registrering. Uten bildebevis eller utydelig bilde/film blir ikke fisken godkjent. Et dommerpanel på 3 har retten til å underkjenne fangstrapport om bilde/film ikke viser seg tilstrekkelige. Frist for rapportering er senest 1 uke etter fangst. Ingen fisk registreres etter midnatt, 31. des.
  • Bruk måleredskap som ikke kan strekkes eller krympes. Dvs. Aluminiumsplater, tommestokk eller andre spesiallagede måleredskaper for fisk. (Landingsmatter med målestokk som kan variere er ikke godkjent).
  • Lengden måles fra snute til halespiss. Gjeldende mål rundes ned til nærmeste hele cm. Utstrekking av halefinnene er tillat, men valgfritt.
  • Godkjente fiskemetoder: Spinn – flue – Trolling (maks 4 stenger) – Meite/isfiske (maks 4 stenger)
  • Vi ønsker en jordnær og positivt ladet konkurranse der vi viser hverandre tillit som en del av et fellesskap. Målet er å ha det gøy med fisket og sette et godt eksempel for fremtidige gjeddefiskere!
 

Tydelig bilde/video med mål sendes til chatrommet «fangstrapport» på vår Discord server for registrering.

Uten bildebevis eller utydelig bilde/film blir ikke fisken godkjent. Et dommerpanel på 3 har retten til å underkjenne fangstrapport om bilde/film ikke viser seg tilstrekkelige.

Frist for rapportering er senest 1 uke etter fangst. Ingen fisk registreres etter midnatt, 31. des.

Man fisker fra 01. januar til 31. desember hvor målet er å score høyest i cm på sine 5 beste fangster, og å kunne skryte på seg årets største gjedde blant alle deltakerne i Gjeddemesteren.

Da sender du oss en epost på post@gjeddejeger.no, hvor du skriver litt om deg og dine interesser så tar vi fortløpende kontakt med deg.

Send oss en henvendelse på post@gjeddejeger.no eller kontakt oss på facebook.

kontakt oss

Postadresse:
Varpesvingen 6 
3728 Skien
Norway

Tlf:
( +47 ) 467 97 659

E-post:
post@gjeddejeger.no