Gjeddejeger Julekalender 2023

Velkommen til Gjeddejeger’s Julekalender 2023

Bli med Nissens heseblesende adventsraid hos gjeddefiskealven Esox i Gjeddejegers julekalender! Nissen, som ikke er like kjent med bruksområdet til alt av fiskeutstyr til gjedde, søker naturlig nok litt forklaring og ekspertise hos fiskealven.

Esox, som ennå ikke har blitt helt tørr bak øra etter et lengre opphold hos Anonyme Alvoholikere, forsøker etter beste evne å fortelle om egenskapene til alle Nissens 24 adventsgaver som til slutt skal gis bort til en heldig vinner!

Det krevde sin alv til å overtale Nissen for et gjensyn med Langesund og NorBunkring for gavesanking etter et katastrofalt landingsforsøk ved fortet i 1941. Fra 1. desember og frem til julaften kan du bli mer kjent med Nissens personlige preg av et litt for tett møte med «Heeresküstenbatterie 984»…

Samtidig som du blir med på oppdagelsen av en ny gave hver eneste dag! Ikke glem at DU kan vinne hele Esox’s gavebord på selveste julaften!

Følg med på Gjeddejegers julekalender, sponset av NorBunkring, Salen i Langesund!

Meld deg på Julekalenderen her

    Og for å komplettere julestemningen, sjekk ut vår YouTube-kanal! Her kan du følge med dag for dag, og se hver eneste luke bli åpnet i vår spesielle julekalender. Abonner, lik, del og følg med for daglige doser av adventsglede og sjanser til å vinne flotte premier. Vi sees på YouTube!

    Legg igjen en kommentar