EUROPEAN PIKE MASTERS 2022

European Pike Masters is one of the biggest fishing competitions in Europe.
You can compete and fish in your home water against hundreds of other professional pike fishing anglers.                                             
Is your team ready for the challenge?

EUROPAMESTERSKAP (?) I GJEDDEFISKE!

European Pike Masters er et relativt nytt konsept hvor konkurrerende lag møtes til dyst over hele Europa! Målet er ganske enkelt; I løpet av en måned skal lag i puljer samle så høyt antall cm som mulig på en topp 5-liste. Vinnerne av denne kvalifiseringsrunden møtes til dyst i et finaledøgn hvor målet er det samme, men over radikalt kortere tid! Startskuddet går 01. oktober!

PÅMELDING / REGISTRERING 2022

Påmeldingen startet 21. august og holdes åpen til og med 28. september! MEN, om du trenger ekstra måleredskap til flere lagmedlemmer må du sørge for å sende inn påmelding senest 11.september! Mer detaljert informasjon om dette finner du på www.europeanpikemasters.com.

Under konkurransen i 2020 fanget Team Gjeddejeger´s Kjell-Remi Westlie Norges største eksemplar på 109cm! Beistet ble tatt på flue fra bellybåt!

Sponsorer og premier!

Som forventet har en konkurranse av såpass stort omfang sikret seg flere av de beste sponsorene vi kjenner til i dagens sportsfiskeverden; GARMIN, DAIWA, SPRO, MONKEY LURES, RHINO MOTORS og NAVIONICS står i spissen blant mange mange fler! Dette er helt rått!

Blant premiene er det flotte summer i form av penger samt vanvittig fett utstyr! Bare ta en kikk HER!

Hvem kan melde seg på EPM

Påmelding er åpen for alle! Dog skal det sies at dette har utviklet seg til å bli en gjev konkurranse blant ufattelig dyktige fiskere, også i land hvor gjeddefisket er hinsides mye bedre enn hva vi kan si om våre egne vann her hjemme i Norge! Om målet er å vinne så er ikke oppgaven umulig, men konkurransen er ekstremt tøff! Om du virkelig ønsker å måle deg mot fiskere av ypperste klasse, og/eller ha muligheten til å utnytte deg av gjeddefiske i hele Europa, da er European Pike Masters midt i blinken for deg! På sett og vis kan det ansees som et reelt Europamesterskap i gjeddefiske!

Sjekk ut linken HER for mer detaljert info rundt regler og hvordan det hele fungerer! Det hadde vært kult å se noen norske gjeddefiskere vise muskler mot Europas virkelig store gjeddejegere! Hiv deg rundt og meld deg på for litt ekstra motivasjon og morro rundt høstfisket som er rett rundt hjørnet!

Legg igjen en kommentar