Ismeite med Kjell og Jon (YouTube)

Vårsol, vindstille og verdt ventetiden – Bli med på ismeite etter gjedde i Telemark.

Gjeddemeite i Telemark

En solfylt helg i mars bestemte Kjell-Remi Westlie og Jon Kolstad fra Team Gjeddejeger seg for å gi jakten på storgjedda et helhjertet forsøk på isen, og gjeddemeite nærmere hjertet av Telemark. Forholdene lå til rette for bra uttelling med varmt vær, lite vind, vårmåned, viten om tilstedeværende stor fisk og gradvis nærmere tiden for isens bortgang som ofte er tid mer aktiv fisk under isen!

Felles ankomst rett før klokka 08, en kjapp pep-talk om hva og hvor, før det bar ut på isen med pulker og subbende skritt på som eneste lyder før fuglene feis.

Vel fremme begynte spaningen etter potensielle områder, og fordeling mellom hver person sine stenger. En kjapp kikk gjorde at strategien ville bli at stengene, i totalt antall, ville smått danne en sirkel på isen rundt campen som vi tenkte kunne være lurt for å dekke et størst mulig område.

Med alle stengene satt ut, med unntak av Kjells siste, ble brått stillheten brutt av en serie pip fra en av Jons nappvarslere; snaue ti minutter etter at den stangen ble rigget og satt ut. Dagens første run var et faktum, og adrenalinet slår umiddelbart inn…

Sjekk ut filmen full av fiskeaction og en god dose drittpreik! Nedover ser dere en bildeserie fra helgas lille fiskeeventyr.

Om du ønsker å gi ismeite etter gjedda et forsøk, så les vår artikkel om hvordan du kan være så godt forberedt som mulig!

Kjell-Remi Westlie med en rognfull madam på 86cm, alene på lørdagen.

Jon gjorde seg bekjent med tidenes kvisetryne! Fikk behandling av Dr. Dyregod (sjekk filmen).

Jon med sin feiteste for dagen! Pen fisk over 80cm!

Kjell-Remi med sin andre for helgen og enda en fin fisk på over 80cm!

Holder snittet over 80cm med nok en 80 plusser!

Nydelig solnedgang og nedpakket pulk etter en fantastisk flott helg på isen!

Legg igjen en kommentar